POŠLJITE PAKET KOT DARILO - VNESITE NASLOV OBDAROVANCA NA BLAGAJNI III Brezplačna poštnina nad 60 €

Najina zgodba

kids kindergarden friendship photo memories

Sva Sabina in Janina in skupaj ustvarjava blagovno znamko miniboo za najmlajše - za tiste, ki bodo kaj kmalu začeli ustvarjati svoja prijateljstva, ki bodo trajala celo življenje. Tako, kot sva to storili midve.

V bodijih sva se spoznali in skupaj odrasli v oblačila ''za velike''. Vsaka od naju je odšla na svojo življenjsko pot, ki ni bila več samo igra, pred časom za popoldanski spanec. Najini poti sta se ponovno združili in izkazalo se je, da sva sedaj še močnejši.

Z leti se nama je porodilo več idej, ki sva se jih odločili deliti z vašimi malčkiSkupaj, vsaka s svojo supermočjo - ljubezeni do ustvarjanja/oblikovanja in podjetništva, ustvarjava nekaj novega in svežega za vas in vaše male zaklade! 

V spletni trgovinici miniboo ponujava izdelke različnih blagovnih znamk, kot so NAME IT, BLUE SEVEN, MARC & LUCA... in pod imenom miniboo ustvarjava svojo lastno blagovno znamko oblačil, katerih dizajni prihajajo izpod naših rok in jih ne najdete nikjer drugje.  ❤ 

Ker pa vam želiva ponuditi čim več kvalitetnih izkušenj na enem mestu (saj veva da je informacij ogromno), sodelujeva z kvalitetnimi podjetji, ki sva prepričani, da jih potrebuje poznati vsaka družinica. 

  • Organizacija BABY SHOWER zabav, kjer lahko v njihovih paketih zabav najdete naše skrbno sestavljene darilne pakete za dojenčka in mamico. ALIN Events
  • Kakovostno nosečniško, družinsko in newborn fotografiranje. @photoatelier.vs

Hvala, ker z nama soustvarjate novo zgodbo. ❤