POŠLJITE PAKET KOT DARILO - VNESITE NASLOV OBDAROVANCA NA BLAGAJNI III Brezplačna poštnina nad 60 €

Notranje aktivnost z otroci, koristi barvanja pri otrocih +DARILO

Avtor miniboo blog 31 januar, 2021

Notranje aktivnost z otroci, koristi barvanja pri otrocih +DARILO

 Pobarvanke za razvoj malčka + darilo

Vsi smo se spoznali z barvanjem pobarvank, ki je dober način, da smo se zamotili, kot tudi zamotimo svoje malčke, vendar je pomembno, da se zavedamo, da ima risanje in barvanje pri otrocih večji pomen, kot le zapolnitev prostega časa.
Barvanje in risanje pripomoreta malčku pri finem motoričnem razvoju. Prav tako pa ''urijo'' možgane k višji koncentraciji. Potrebščine so cenovno dostopne in uporabljamo jih lahko kjerkoli. Otroci z barvanjem negujejo in spodbujajo svojo kreativnost, kjer sami odločajo, kaj bo nastalo izpod njihovih rok.
Najbrž ste zasledili tudi aplikacije, ki omogočajo barvanje kar v digitalni verziji na telefonu ali tablici.
Pobarvanke tako nudijo hitro rešitev za sive zimske dni in v dan vnesejo barve, ki mu primanjkujejo.
Če želite, da se vaš otrok zabava, hkrati pa želite vključevati v igro tudi razvoj otroka so pobarvanke prava izbira za vas!
 
Za vas smo pripravili unikatne pobarvanke za vaše najmlajše. Prilagojene so za dečke in deklice, izberite katero pobarvanko bi želeli in prejmite pravo za vas! Primerne so tudi za barvanje z temperami, vodenkami, prstnimi barvami... skratka kamor vas domišljija in kreativnost odpeljeta! Klik spodaj :)
 

miniboo blog
miniboo blog

AvtorTudi v miniblog

Zakaj izbrati organski bombaž za otroška oblačila?
Zakaj izbrati organski bombaž za otroška oblačila?

Avtor miniboo blog 19 februar, 2021

Ker je ekološki bombaž gojen brez škodljivih kemikalij in je pobran ročno, da je zagotovljena še večja čistost in obstojnost vlaken, je tak bombaž idealen za proizvodnjo otroških in drugih oblačil. Tak bombaž je bolj obstojen in brez škodljivih kemikalij, ki bi jih koža vašega otroka kaj hitro absorbirala.

Nadaljuj z branjem

igranje s plastelinom
Aktivnosti z otroci, zdaj ko smo vsi doma.

Avtor Lara Jerina 28 november, 2020

Danes bom pisala o animacijah v času korone. Naj prvo povem, da sta moja dva fanta šla po 2 tednih doma v varstvo. Denis ne more izostati iz službe, meni se je pa zdravstveno stanje v teh 2 tednih poslabšalo, tako, da smo bili primorani najti razbremenitev.

Nadaljuj z branjem

materinstvo otrok porod novorojenček ljubezen
Novorojenček na poti! Kaj potrebujem?!?

Avtor Lara Jerina 14 november, 2020

Za nego kože v prvem mesecu ne potrebujemo skoraj nič. Jaz sem pripravila ribodermin, ki ga kupite v lekarni in mandljevo olje - čisto naravno. Za umivanje je popolnoma dovolj voda, notri kapnite malo mandljevega olja in je popolnoma dovolj. Obvezno pa fiziološko raztopino za čiščenje popka (to je res nuja, priporočam

Nadaljuj z branjem