POŠLJITE PAKET KOT DARILO - VNESITE NASLOV OBDAROVANCA NA BLAGAJNI III Brezplačna poštnina nad 60 €

Del mojega sveta

Avtor Lara Jerina 11 oktober, 2020

Avtorica bloga, nosečnica v belem spodnjem perilu in v prozornem ogrinjalu

Hej Hej moji Miniboojevci !

Ena izmed aktualnih stvari na spletni strani bo tudi moj blog, kjer bom z vami vsako drugo soboto delila del mojega sveta.

Tokrat bom prestavila sebe in svojo družino, da boste imeli neko predstavo koga sploh berete. Sem Lara, stara 25 let in sem v pričakovanju 3 otročka. Doma imam že 2 sinčka, med katerima je manjša starostna razlika. Pravijo mi vsako leto nov otrok hehe, ampak ta je skoraj sigurno zadnji. Poleg mojih srčkov imam še psičko Gino, pasme Nemški Boxer. Da pa ne pozabim še moje boljše polovice, moj dragi Denis, s katerim bova kmalu praznovala 4 obletnico.

Pred kratkim sem se odločila, da si odprem javni IG profil, kjer moje sledilce redno obveščam, kaj se mi dogaja. Mogoče bi kdo rekel, še prepogosto, ampak to sem jaz! Če vam čisto iskreno povem, nisem pričakovala takega odziva, ker sem na prejšnjem profilu imela res samo prijatelje in sorodnike, slabih 100 sledilcev. Tako, da sem presenečena, seveda v pozitivni smeri, da me radi spremljate in z mano delite tudi vaše osebne stvari, kljub temu, da se ne poznamo. Tukaj je moj cilj dosežen! Namreč rekla sem si, če bom lahko pomagala samo eni osebi, sem zmagala! Grem pa seveda novim zmagam naproti, zastavljeni so novi projekti, s tem tudi novi cilji.

 

Kaj pričakovati od mojih zapisov, blogov na tej spletni strani?

Na nek način želimo na kratko razbijati tabuje, odpirati zanimive tematike. Pisala bom o temah, ki se bodo tisti trenutek dogajale v mojem življenju. Med drugim pa želim pomagati tudi vašim prijateljicam, prijateljem, sorodnikom…, ki še nimajo otrok pri izbiri daril, oblačil, otroške opreme… ali pa celo pri organizaciji baby showerja.

Ohh, baby shower, sama ga bom imela tretjič in tokrat bo čisto presenečenje, nič se mi ne sanja tako, da me že malo matra.

Že naslednji teden boste lahko prebrali o uvajanju otroka v vrtec in kaj vse otroček potrebuje v nahrbtniku. Poudarek bo na tem, kakšen nahrbtnik kupiti, navaden, poseben, koliko denarja odšteti za njega, ker bo za tako majhnega otročka. Ali veste, da lahko naročite tudi personaliziran nahrbtnik? Jaz do kratkega tega sploh nisem vedela. Žal živimo v svetu, ko občasno katera stvar kar izgine, tako da je boljše, da nekje na veliko piše otrokovo ime.

 

Poleg tem, ki se mi trenutno dogajajo v življenju bom z največjim veseljem pisala tudi o kakšni drugi temi, ki bo zanimala vas bralce. Tako da, če imate kakšne želje, le pogumno, napišite nam zasebno sporočilo in lotila se bom dela.

 

Ne pozabite, spremljajte me vsako drugo soboto!

Pozdravček iz Larinega sveta!

 larin svet logotip


Lara Jerina
Lara Jerina

AvtorTudi v miniblog

Zakaj izbrati organski bombaž za otroška oblačila?
Zakaj izbrati organski bombaž za otroška oblačila?

Avtor miniboo blog 19 februar, 2021

Ker je ekološki bombaž gojen brez škodljivih kemikalij in je pobran ročno, da je zagotovljena še večja čistost in obstojnost vlaken, je tak bombaž idealen za proizvodnjo otroških in drugih oblačil. Tak bombaž je bolj obstojen in brez škodljivih kemikalij, ki bi jih koža vašega otroka kaj hitro absorbirala.

Nadaljuj z branjem

Notranje aktivnost z otroci, koristi barvanja pri otrocih +DARILO
Notranje aktivnost z otroci, koristi barvanja pri otrocih +DARILO

Avtor miniboo blog 31 januar, 2021

Barvanje in risanje pripomoreta malčku pri finem motoričnem razvoju. Prav tako pa ''urijo'' možgane k višji koncentraciji. Potrebščine so cenovno dostopne in uporabljamo jih lahko kjerkoli. Otroci z barvanjem negujejo in spodbujajo svojo kreativnost, kjer sami odločajo, kaj bo nastalo izpod njihovih rok.

Nadaljuj z branjem

igranje s plastelinom
Aktivnosti z otroci, zdaj ko smo vsi doma.

Avtor Lara Jerina 28 november, 2020

Danes bom pisala o animacijah v času korone. Naj prvo povem, da sta moja dva fanta šla po 2 tednih doma v varstvo. Denis ne more izostati iz službe, meni se je pa zdravstveno stanje v teh 2 tednih poslabšalo, tako, da smo bili primorani najti razbremenitev.

Nadaljuj z branjem